Compare multiple machine translations

⇛ Thai to Sundanese translator, grammar, Thai to Sundanese phrases, words

Thai to Sundanese dictionary, Thai to Sundanese words, Thai to Sundanese speech, Thai to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Thai)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

ThaiSundanese
ยินดีต้อนรับกลับบ้านWilujeng sumping imah
คุณหนังสือเดินทางโปรดAnjeun paspor mangga
ฉันจะได้รับไปยังสถานที่นี้หรือไม่?Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun ka tempat ieu?
เป็นวิธีที่ดีที่สุดที่จะได้รับมีอะไร?What is the cara anu pangalusna pikeun meunangkeun ka aya?
คุณชื่ออะไร?Saha nami anjeun?
คุณเป็นอย่างไร?Kumaha damang?
คุณช่วยฉันหน่อยได้ไหม?Dupi anjeun mantuan kuring mangga?
ขอให้มีความสุขมาก ๆ ในวันนี้นะWilujeng Angkat.
แล้วพบกันเร็ว ๆ นี้Pendak deui engké.
ผมรักคุณabdi bogoh ka anjeun
ฉันเกลียดคุณabdi ngéwa ka anjeun
ฉันเหนื่อยabdi capé
มันจะใช้เวลานานเท่าไหร่?Sabaraha lami peryogi waktosna?
คุณสามารถแนะนำผมเส้นทางที่ดีที่สุด?Dupi anjeun nyarankeun kuring rute pangalusna?
ฉันขอโทษจริงๆKami bener sorry
กรุณาโทรรถพยาบาลMangga nelepon ambulan
มีใคร?Aya sasaha?
กรุณาสงบลงTenang mangga
รถสวยnice mobil

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy