Compare multiple machine translations

⇛ Maltese to Sundanese translator, grammar, Maltese to Sundanese phrases, words

Maltese to Sundanese dictionary, Maltese to Sundanese words, Maltese to Sundanese speech, Maltese to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Maltese)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

MalteseSundanese
Merħba darWilujeng sumping imah
Inti passaport jogħġbokAnjeun paspor mangga
Kif nista 'nikseb għal dan il-post?Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun ka tempat ieu?
X'inhi l-aħjar mod biex jiksbu l hemm?What is the cara anu pangalusna pikeun meunangkeun ka aya?
X'inhu l-isem tiegħek?Saha nami anjeun?
Kif int?Kumaha damang?
Tista 'tgħin lili jekk jogħġbok?Dupi anjeun mantuan kuring mangga?
Il-ġurnata t-tajba.Wilujeng Angkat.
Narak dalwaqt.Pendak deui engké.
inħobbokabdi bogoh ka anjeun
nobgħodokabdi ngéwa ka anjeun
jien għajjienabdi capé
Kemm se jdum dan jieħu?Sabaraha lami peryogi waktosna?
Tista 'tissuġġerixxi lili l-aħjar rotta?Dupi anjeun nyarankeun kuring rute pangalusna?
I am really sorryKami bener sorry
Jekk jogħġbok ċempel ambulanzaMangga nelepon ambulan
Hemm xi ħadd?Aya sasaha?
Jikkalma jekk jogħġbokTenang mangga
karozza Nizzanice mobil

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy