Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Arabic to Sundanese translator, grammar, Arabic to Sundanese phrases, words

Arabic to Sundanese dictionary, Arabic to Sundanese words, Arabic to Sundanese speech, Arabic to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Arabic)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

ArabicSundanese
مرحبا كيف حالكHalo kumaha kabarna
هل هناك أي شخص؟Aya saha?
أنا أحبك حقا كثيراAbdi bogoh ka anjeun estu jadi loba
كم تكلفة هذه الهمبرغر؟Sabaraha teu ongkos Hamburger ieu?
يمكنك الاتصال بي سيارة أجرة؟Bisa Anjeun nelepon kuring taksi?
انا اسفhapunten
عفواHapunten
أنا مهتمKami kabetot
تأخرت رحلتيhiber mah nyangsang
أنا هنا للعملKami di dieu pikeun bisnis
مرحبا اسميHello, ngaran abdi
أنا آسف ولكن أنا متزوجI am sorry, tapi Kuring keur nikah
أود أن أسألكAbdi hoyong nanya
يمكنك أن تأخذني إلى المطار؟Dupi anjeun nyandak kuring ka bandara?
ما هو الوقت المناسب الآن؟What is the time ayeuna, mangga?
اين يوجد أقرب مركز للشرطة؟Dimana kantor pulisi anu paling caket?
يمكنني استعارة شاحن الهاتف الخاص بك من فضلك؟Dupi abdi tiasa nginjeum pangecas telepon Anjeun punten?
هل بإمكانك مساعدتي؟Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
طلب لي مشروب، من فضلك؟Mesen atuh inuman a, punten?
كم يكلف؟Sabaraha hargana?
أنا حساسية من الغلوتينAbdi alérgi kana gluten
اتصل بالطبيبSauran dokter
هل هناك طبيب؟Aya dokter?
هل يمكنني إجراء مكالمة؟Dupi abdi gaduh nelepon?
اتصل بي رئيسك من فضلك.Nelepon kuring boss Anjeun punten.
هذا المكان لطيف جداtempat ieu pisan nice
خذني إلى الفندق من فضلكCandak abdi ka hotél mangga
ما هو رقم غرفتي؟Naon Jumlah kamar kuring?

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy