Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Amharic to Sundanese translator, grammar, Amharic to Sundanese phrases, words

Amharic to Sundanese dictionary, Amharic to Sundanese words, Amharic to Sundanese speech, Amharic to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Amharic)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

AmharicSundanese
ሰላም እንደምን አለህHalo kumaha kabarna
አለ?Aya saha?
በጣም በእውነት እወዳችኋለሁAbdi bogoh ka anjeun estu jadi loba
ይህ ሀምበርገር ምን ያህል ያስከፍላል?Sabaraha teu ongkos Hamburger ieu?
ታክሲ መጥራት ይችላሉ?Bisa Anjeun nelepon kuring taksi?
አዝናለሁhapunten
ይቅርታHapunten
ፍላጎት አለኝKami kabetot
በረራዬ ዘግይቷልhiber mah nyangsang
እዚህ ለንግድ ስራ ነኝKami di dieu pikeun bisnis
ሄሎ ስሜHello, ngaran abdi
ይቅርታ, ግን ያገባሁI am sorry, tapi Kuring keur nikah
እኔ ልጠይቅዎ እፈልጋለውAbdi hoyong nanya
ወደ አውሮፕላን ማረፊያ ልትወስደኝ ትችላለህ?Dupi anjeun nyandak kuring ka bandara?
አሁን ምን ሆነህ ነው, እባክህ?What is the time ayeuna, mangga?
በአቅራቢያው ያለ የፖሊስ ጣቢያ የት አለ?Dimana kantor pulisi anu paling caket?
የስልክዎን ባትሪ መሙላት እችላለሁ?Dupi abdi tiasa nginjeum pangecas telepon Anjeun punten?
ልትረዳኝ ትችላለህ?Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
እባክህ የሚጠጣ ነገር ስጠኝ?Mesen atuh inuman a, punten?
ስንት ነው ዋጋው?Sabaraha hargana?
ከግላይን አለርጂ እወስዳለሁAbdi alérgi kana gluten
ለሀኪም ይደውሉSauran dokter
ዶክተር አለ?Aya dokter?
ጥሪ አለኝ?Dupi abdi gaduh nelepon?
አለቃዎን ይጥሩኝ.Nelepon kuring boss Anjeun punten.
ይህ ቦታ በጣም ጥሩ ነውtempat ieu pisan nice
እባክህ ወደ ሆቴል ውሰደኝCandak abdi ka hotél mangga
የክፍል ቁጥርዬ ምንድን ነው?Naon Jumlah kamar kuring?

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy