Compare multiple machine translations

⇛ Amharic to Sundanese translator, grammar, Amharic to Sundanese phrases, words

Amharic to Sundanese dictionary, Amharic to Sundanese words, Amharic to Sundanese speech, Amharic to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Amharic)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

AmharicSundanese
እንኳን በሰላም ወደቤት መጣህWilujeng sumping imah
አንተ ፓስፖርት እባክህAnjeun paspor mangga
እንዴት ነው ይህን ቦታ ማግኘት የምንችለው እንዴት ነው?Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun ka tempat ieu?
ወደዚያ ለመድረስ ከሁሉ የተሻለው መንገድ ምንድን ነው?What is the cara anu pangalusna pikeun meunangkeun ka aya?
ስምህ ማን ይባላል?Saha nami anjeun?
እንዴት ነህ?Kumaha damang?
እባክህ ልትረዳኝ ትችላለህ?Dupi anjeun mantuan kuring mangga?
መልካም ቀን.Wilujeng Angkat.
እስክንገናኝ.Pendak deui engké.
እወድሃለሁabdi bogoh ka anjeun
እጠለሃለሁabdi ngéwa ka anjeun
ደክሞኛልabdi capé
ምን ያህል ጊዜ ይወስዳል?Sabaraha lami peryogi waktosna?
ለእኔ የተሻለ መንገድ መጠቆም ይችላል?Dupi anjeun nyarankeun kuring rute pangalusna?
እኔ በጣም እናዝናለን ነኝKami bener sorry
አምቡላንስ ይደውሉMangga nelepon ambulan
ማንም ሰው አለ?Aya sasaha?
እባክዎ ጸጥTenang mangga
ጥሩ መኪናnice mobil

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy